Najkompaktniji LG zvučnik sa jakim basom koji ne smeta komšijama

Kompanija LG predstavila je novi soundbar - LG Eclair, kako navode, najkompaktniji zvučnik do sada, koji će se prvo pojaviti na tržištu Severne Amerike, pa u ostalim delovima sveta.

Izvor: B92

Sreda, 21.07.2021.

09:53

Najkompaktniji LG zvučnik sa jakim basom koji ne smeta komšijama
Foto: Promo

Ova linija zvučnika je već dobila počasnu nagradu za inovaciju na sajmu CES 2021, a iz LG-ja ističu da "prati savremeni način života zahvaljujući elegantnom, kompaktnom dizajnu koji se dobro uklapa u manje prostore" pružajući, kako su dalje naveli, očaravajući kvalitet zvuka.

Uprkos svojoj veličini, LG Eclair ima moćne performanse sa podrškom za Dolby Atmos® i DTS: X, a neće uznemiravati komšije svojim snažnim basom zahvaljujući niskim vibracijama.
Foto: Promo
Dimenzije uređaja su svega 296 x 59,9 x 126 mm – što je trećina širine prethodno najmanjeg LG zvučnika.

Južnokorejska kompanija navodi i da LG Eclair nudi i bolji ugođaj prilikom gledanja filmova zahvaljujući podršci za 4K koja omogućava gledaocima da uživaju u 4K i HDR sadržaju, uključujući Dolby Vision, na svojim omiljenim striming kanalima.
Foto: Promo
Pored toga, dodaje se da LG AI Sound Pro analizira sadržaj koji se reprodukuje i automatski primenjuje najbolje postavke zvuka, u zavisnosti od sadržaja u kojima korisnik najviše uživa, bilo da je reč o vestima, muzici ili filmovima.
Foto: Promo
LG Eclair je i praktičnog dizajnirn, tako da koristi manje kablova, a zvuk ne gubi na kvalitetu, saopštio je LG.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: