Game Of Thrones tvorac zaslužan za novu hit igru za PC, PS5 i Xbox

Posle dve godine tišine, konačno imamo novi zvanični prikaz i datum izlaska za The Elden Ring - igru kojoj je doprineo pisac sada već globalno popularnih knjiga i serije Game Of Thrones.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.06.2021.

20:28

Default images

Čekanje fanova se konačno isplatilo. Kao deo Summer Games Fest događaja, Bandai Namco je konačno doveo nove detalje za Elden Ring, piše play.co.rs. Pre svega, tu je 21. januar kao datum izlaska, sa čim imamo još svega 6 meseci čekanja. Trejler u trajanju od tri minuta prikazuje gomilu novih detalja, pre svega gejmpleja koji do sada nije bio zvanično prikazan. Sam gejmplej dosta podseća na Dark Souls igre, kao i stil kojem se igra pronalazi.

U gejmplej snimku možete videti prikaz PvP i co-op elementa, borbu na konju, vukodlake u kraljeve u nešto drugačijem izdanju. Nećemo previše otkrivati, ali moramo priznati da The Elden Ring izgleda prilično brutalno, navodi play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: