CD Project: Cyberpunk 2077 se vraća na PlayStation Store

Cyberpunk 2077 će se vratiti u Sony-jevu PlayStation Store 21. juna, više od 180 dana nakon što je Sony povukao PlayStation 4 verziju igre iz prodaje usled žalbi na performanse igre.

Izvor: Polygon

Sreda, 16.06.2021.

15:10

CD Project: Cyberpunk 2077 se vraća na PlayStation Store
Foto: Shutterstock.com

U izjavi za Polygon, Sony je potvrdio da će se Cyberpunk 2077 vratiti u PlayStation Store. Takođe je upozorio korisnike da ne igraju igru na osnovnom PlayStationu 4 dok CD Projekt Red ne reši još nekih problema. "Cyberpunk 2077 će ponovo biti uvršten na PlayStation Store od 21. juna 2021", saopštili su iz Sony-ja. "Korisnici će i dalje imati problema sa performansama sa izdanjem PS4, dok CD Projekt Red nastavlja da poboljšava stabilnost na svim platformama. Preporučuje se puštanje igre na PS4 Pro ili PS5 za najbolje iskustvo."

Povratak Cyberpunka 2077 u Sony-jevu digitalnu prodavnicu dolazi nakon što je razvojini tim CD Projekt Red objavio više velikih zakrpa i hitnih ispravki za igru. Najnovija ažuriranja ciljala su na stotine grešaka i poboljšala performanse igre na poslednjoj generaciji konzola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: