Daybreak je novi "survival" mode najpopularnije igre na svetu

Prema informacijama u podacima dodatim u poslednju Fortnite zakrpu 16.40, Izgleda da je Fortnite spreman za pokretanje svog "survival" moda, zvanog Daybreak.

Izvor: Eurogamer

Sreda, 12.05.2021.

15:45

Daybreak je novi
Foto: Shutterstock.com

Već smo videli nalete Daybreak-a u procurelim datotekama iz prethodnih zakrpa, a takođe, intrigantno, putem interne dokumentacije objavljene u okviru aktuelnog suđenja Apple protiv Epic-a, a koja datira od prošle godine. To sugeriše da se na tom projektu radi već duže vreme.

"Probudite se sami i nenaoružani duž obale ostrva, bez sećanja na to kako ste stigli" navodi se u procurelom opisu tog režima igre. "Brzo potražite oružje i municiju pre nego što padne noć i stvorenja počnu lutati po padinama i loviti plen. Pripazite na druge nasukane ljude za koje mogu da se pokažu da su neprocenjivi saveznici u vašoj borbi da ostanete živi na sve neprijateljskijem ostrvu."

"Usput potražite delove koji mogu da se koriste za popravak jednog oborenog helikoptera koji se nalaze u blizini centra ostrva. Ako pronađete ispravne delove i imate dovoljno goriva, možda ćete uspete nemoguće i pobegnete!" Napomena - Igrači koji uđu sa ekipom biće razdvojeni. "Potražite svoje prijatelje ili druge igrače na ostrvu i formirajte novi tim. Popravite helikopter kako biste pobegli sa ostrva pre nego što se oluja dođe treće noći."

Fortnite je i ranije imao PVE režim sa bosovima, mada ovo zvuči kao nešto prilično opasnije. Ranije procurela mapa za Daybreak sugeriše da će se radnja odvijati na potpuno drugom ostrvu u odnosu na glavnu mapu popularnog battle royal naslova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: