EA objavio Apex Legends Mobile - stiže početkom maja

Napokon su EA i Respawn Entertainment zvanično najavili mobilnu verziju Apex Legends. Kao što ste mogli da očekujete, Apex Legends Mobile je battle royal igra dizajnirana specijalno za ekrane osetljive na dodir.

Izvor: Engadget

Utorak, 20.04.2021.

11:55

EA objavio Apex Legends Mobile - stiže početkom maja
Foto: Mano Kors / Shutterstock.com

U igri će biti pojednostavljene kontrole i prema rečima direktora igre ApeX Chadu Grenieru, "promišljenim optimizacijama koje rezultiraju najnaprednijom battle royal borbom dostupnom na telefonu."

Kao i PUBG Mobile i Call of Duti Mobile i druge igre u tim franšizama, ovo je potpuno odvojena igra od Apex Legends. Dakle, ne očekujte (cross-play) da ćete se igrati sa ljudima na konzolama ili računaru. Kao i originalna igra, Apex Legends Mobile će se moći besplatno igrati sa mikrotransakcijama.

U međuvremenu, Respawn je ponudio prvi pogled na ono što naziva jednim od najvećih ažuriranja za Apex Legends. Novi trejler daje pogled na ono što se čini sledećim likom koji će se pridružiti spisku, Valkirie, koji bi mogao stići zajedno sa devetom sezonom 4. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: