Igra Days Gone stiže na Steam i Epic Games Store sledećeg meseca

Sony je najavio kada ćete igrati Days Gone na računaru. Horor igra iz survival žanra dolazi na Steam, Epic Games Store i druge digitalne prodavnice 19. maja i koštaće u rangu aktuelnih AAA izdanja.

Izvor: B92

Petak, 16.04.2021.

17:55

Igra Days Gone stiže na Steam i Epic Games Store sledećeg meseca
Foto: charnsitr / Shutterstock.com

PC trejler za igru pokazuje neke od karakteristika koje možete očekivati od porta. Igra će imati vizuelne nadogradnje, otključane frejmove i 21: 9 ultra široku podršku monitora. Takođe ćete moći da iskoristite screenshot režim u super rezoluciji i igrajte se sa originalnim kontrolerima, ali i onima nezavisnih proizvođača. Dakle, ako želite, možete igrati PlayStation igru sa Xbox kontrolerom. Nije često da Sony donosi svoje PlayStation ekskluzive na računar, ali posle uspešnog prošlogodišnjeg porta igre Horizon Zero Dawn, planira da to učini sa više naslova. U međuvremenu, PlayStation Plus pretplatnici mogu ovog meseca besplatno da preuzmu igru Days Gone. To je takođe deo PS Plus kataloga na PS5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: