Modna kuća dizajnira skinove za popularnu video-igru

Luksuzna modna marka Burberry dizajnirala je odeću za jednu od najvećih kineskih video-igara, Honor of Kings.

Izvor: B92

Petak, 26.03.2021.

14:41

Modna kuća dizajnira skinove za popularnu video-igru
ilustracija: Shutterstock/Shift Drive

Tako igrači sada mogu kupiti i Burberry odeću poznatu kao "skin", kako bi ukrasili likove.

Takve vrste partnerstava između luksuznih modnih brendova i kompanija koje proizvode igre, sve su češća. Najviše ih, za sada, ima u Aziji, gde su evropski modni brendovi posebno poželjni, pa su neki način postali simbol statusa i bogatstva i u igrama, prenosi BBC.

Razvojni tim TiMi Studios u vlasništvu kompanije Tencent, sarađivao je sa britanskim dizajnerom za njegovu onlajn multiplejer borbenu igru Honor of Kings. Novi "skin", koji sadrži kaput kompanije Burberry, ipak će biti dostupan samo u Kini.

Honor of Kings je sličan popularnim naslovima na Zapadu kao što su League of Legends ili Dota 2 - a Tencentova igra, dostupna za mobilne uređaje, ima više od 100 miliona aktivnih korisnika dnevno širom sveta.

Ta video-igra dostigla je toliku popularnost da je navela tehnološku kompaniju da ograniči vreme deci u igranju u toku dana.

Louis Vuitton i Prada su obe dizajnirale odeću za likove iz igre Final Fantasy XIII, a Luis Vuitton je radio odeću i za League of Legends.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: