Epic Games kupio Mediatonic, "tvorca" video-igre Fall Guys

Poznati studio Epic Games je kupio Tonic Games Group, kompaniju u čijem je vlasništvu i Mediatonic, zaslužan za video-igru Fall Guys.

Izvor: B92

Sreda, 03.03.2021.

11:14

Epic Games kupio Mediatonic,
Foto: Profimedia

Osim Mediatonica, sada su "pod kapom" Epic Games studija još Irregular Corporation i Fortitude Games.

"Imamo zajedničku viziju i vidimo ogroman potencijal, zato smo udružili snage sa Epic Games studiom. Bilo da pravimo nove video-igre, ili unapređujemo potojeće, sigurno ćemo dostići velike visine", rekao je saosnivač Tonic Games Group kompanije, Pol Kroft.

Iz Epica su potvrdili da se ništa neće menjati kada je Fall Guys u pitanju, kao i da će nadalje još više ulagati u ovu video-igru, prenosi portal Engadget.

Inače, Fall Guys ovog leta dolazi na Nintendo Switch i Xbox konzole, a posle ove akvizicije, verovatno uskoro stiže i na Epic Games Store.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: