Ažurirajte video igre dok spavate

Mnogo je onih koji uopšte ne razmišljaju o ažuriranju video igara, što znači da se često dešava da su prinuđeni da sačekaju dok neka zaboravljena igra ne preuzme update, što zadovoljstvo igranja može da odloži i za nekoliko sati.

Izvor: PC Gamer/pcpress.rs

Utorak, 16.02.2021.

18:37

Ažurirajte video igre dok spavate
Foto: shutterstock/sezer66

Ukoliko se igre ne ažuriraju redovno dešava se da se prilikom pokretanja preuzmu updateovi od nekoliko prethodnih nedelja. Problem ne pogađa ozbiljne gejmere koji vode računa o tome da su im igre uvek spremne, ali kada do njega dođe predstavlja komplikaciju koja usporava i računar i planove igrača. PowerNap je tu da taj problem reši, budući da vodi računa da se igre na svim platformama ažuriraju u dogledno vreme. Kada završi sa ažuriranjem, aplikacija ili gasi računar ili ga šalje u sleep mod, u zavisnosti od podešavanja koja je korisnik izabrao.

PowerNap je dizajniran da sve igre ažurira dok korisnik spava, ili je iz nekog drugog razloga udaljen od računara. Oni koji su je testirali napominju da se ne radi o magičnoj aplikaciji, najpre zbog toga što prilikom prvog pokretanja traži podešavanja u okviru instalacija za gejming platforme, što nije najelegantnije rešenje, ali i zbog toga što ne radi na Steamu koji sam zakazuje ažuriranja za svoje igre. Ipak, kada se svaki louncher konfiguriše, gejmeri dobijaju saveznika koji bar malo ublažava muke ažuriranja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: