Velika "racija" u video-igri: Zabranjen pristup za 60.000 varalica

Jedna od najpopularnijih video-igara kompanije Activision, Call of Duty: Warzone, od samog početka ima problema sa varalicama.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.02.2021.

09:20

Velika
Foto: depositphotos/Gorodenkoff

U najnovijem talasu "banovanja", odnosno zabranjivanja igračima da učestvuju, oko 60.000 ljudi ostalo je bez prilike da igra CoD: Warzone.

Sveukupno, od kako je video-igra izašla, zabranjen je pristup za skoro 500.000 igrača. Activision sprovodi stalne kontrole, koristeći sve jače softvere protiv varalica. Kako su više puta naglasili, dobro su im poznate sve slabosti i trude se da "zakrpe rupe", piše na zvaničnoj internet-stranici.

Uskoro bi za CoD:Warzone trebalo da stigne veliko ažuriranje, kojim bi se kontrola varalica još više pooštrila, a očekujemo i novu mapu, inspirisanu CoD: Black Ops Cold War video-igrom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: