Windows 10 najavio velike promene: Da li će ovako izgledati? VIDEO

Nedavno je objavljeno da će Windows 10 dobiti korisnički interfejs, kodnog imena "Sun Valley". Jedan Reddit korisnik objavio je zanimljiv video-snimak, predviđajući kako bi sve to moglo da izgleda.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.10.2020.

13:21

Windows 10 najavio velike promene: Da li će ovako izgledati? VIDEO
Foto: depositphotos/michaklootwijk

Trebalo bi da "Sun Valley" ugleda svetlost dana u drugoj polovini sledeće godine, a najavljeno je da će se izmeniti stvari kao što su Action Center, Start meni i File Explorer.

Zato je TheHacker34 (poznat i kao Kevin0304) objavio na društvenoj mreži Reddit konceptualni video-snimak koji traje nešto manje od jednog i po minuta, a vizualizuje najavljena unapređenja i izmene. Uključeni su čak i ažurirani koncepti za Live Tiles.

Važno je napomenuti da je, uprkos fino sklopljenom video-snimku, u pitanju samo samo koncept - ovo nikako ne bi trebalo uzeti kao zvaničnu najavu ili prikaz.

Bez obzira na to, novi dizajn i izmene prikazane u video-snimku mogli bi da budu prilično blizu onoga kako će unapređeni Windows 10 izgledati kada stigne sve što je najavljeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: