Tinder ima novu funkciju: Koristite je pažljivo

Ukoliko koristite Tinder, nova funkcija će vas obradovati. U pitanju su video-pozivi, a u okviru aplikacije zvaće se Face to Face.

Izvor: B92

Sreda, 28.10.2020.

15:19

Tinder ima novu funkciju: Koristite je pažljivo
Foto: depositphotos/sharafmaksumov

Prvobitno, u julu, ova funkcija je bila u test fazi. Korisnici su imali priliku da je isprobaju u nekoliko zemalja, ali je još tada Tinder najavio da će biti dostupna svim korisnicima.

Naravno, privatnost će biti zaštićena, tako što će aplikacija da traži dozvolu od vas pre nego što video-poziv bude pokrenut, a možda je malo nezgodno što druga osoba neće znati da ste aktivirali video, dok i sama to ne učini.

Naravno, tokom video-razgovora moraju da se poštuju pravila Tindera - bez golotinje, seksualnih sadržaja, govora mržnje i sličnog. Ekran će biti podeljen na dva dela, pa će se vaše lice pojaviti gore, a lice sagovornika dole, prenosi Daily Mail.

Iz Tindera savetuju i da nikako ne prenagljujete sa video-pozivima. Uvek prvo dobro upoznajte sagovornika, ili bar što je bolje oguće, pa tek onda prionite na ovu vrstu komunikacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: