Preuzmite besplatno četiri video-igre: Ponuda traje do sutra

Kompanija otvara šezdesetogodišnju proslavu rasprodajom na Steam-u i deljenjem besplatnih video-igara koje su inspirisane retro klasicima koje su kreirali developeri kompanije posebno za ovu priliku.

Izvor: play.co.rs

Petak, 16.10.2020.

15:43

Preuzmite besplatno četiri video-igre: Ponuda traje do sutra
Foto: Depositphotos/Savvatexture

Dele se sledeće video-igre:

Armor Heroes – Relic Entertainment

Borba tenkova iz ptičje perspektive za najviše četiri igrača koja se može igrati i u lokalu sa prijateljima. Dostupna je do 19 oktobra.

Endless Zone – Amplitude Studios

Igra inspirisana seginim Fantasy Zone serijalom, prođite kroz četri nivoa arkadne pucačine sa svojim malom letelicom. Preuzmite video-igru do 19 oktobra.

Streets of Kamurocho – SEGA

Dovedite ulice u red sa karakterima iz popularne segine franšize Yakuza. Igrica inspirisana beat-em up naslovima poput Streets of Rage. Može besplatno biti vaša do 19 oktobra.

Golden Axed – SEGA

Testirajte nikad do sada viđen projekat Golden Axe:Reborn od koga je studio odustao. Dostupan u periodu od 18-19 oktobra.

Da bi ste preuzeli ove besplatne video-igre, sve što treba da uradite je da odete na Steam stranicu i kliknete na Play Game. Ovo će dodati video-igru u vašu kolekciju i zadržaćete je zauvek, prenosi play.co.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: