Potpuni fijasko video-igre: Manje od 1.000 igrača, a toliko su je najavljivali

Krah kakav je imao Anthem po izlasku bio je tolikih razmera da se o njemu i danas govori, a Bioware još uvek nije uspeo da sredi ni delić video-igre, iako na njoj navodno aktivno radi. Očekivalo se da će cela industrija naučiti na tome, i da nadolazeći naslovi neće patiti od tih boljki.

Izvor: play.co.rs

Petak, 09.10.2020.

15:54

Potpuni fijasko video-igre: Manje od 1.000 igrača, a toliko su je najavljivali
Foto: depositphotos/Gorodenkoff

Ipak, ista stvar se ponovila, i to sa Marvel’s Avengers. Loot je najveći problem u ovoj superherojskoj igri, a planovi za konstantu podršku novim sadržajem izjalovili su se pokušajima da Crystal Dynamics sredi probleme.

Konkretnih ispravki nema na vidiku, kao ni sadržaja, a igrači nisu preterano strpljivi, pogotovu kada video-igra od početka nema ono što će ih zadržati, prenosi play.co.rs.

Broj igrača koji su svakodnevno aktivni opada, i pad je najveći na PC platformi, gde ih trenutno ima manje od 1.000. Oštri pad broja igrača izaziva probleme za one koji su ostali da igraju, pošto je sada dosta teže pronaći saigrača koji vam je zapravo neophodan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: