Kijanu Rivs poručuje: "Postanite bilo šta, ako vaše telo plati cenu" VIDEO

S obzirom na to da izlazi za nešto više od mesec dana, nije ni čudo što se zahuktava marketing za Cyberpunk 2077. Studio CD Projekt Red svakako da već sada ima fanove koji će sigurno kupiti novu video-igru, ali tek počinju napori da se privuku mase.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.10.2020.

10:22

Kijanu Rivs poručuje:
Foto: GettyImages/Matt Winkelmeyer

Serija online događaja pod nazivom "Night City Wire" već neko vreme služi da približi korisnicima Cyberpunk 2077, ali prvi marketinški trik kojim su se poslužili je bio još 2019. godine, kada su otkrili da će Kijanu Rivs ipak ostati deo video-igre.

Ovog puta, Rivsa smo videli kako glumi u kratkom video-snimku, a reklama je prikazana tokom prve utakmice finala NBA lige. Dok Rivs govori, muzička podloga je pesma Bili Ajliš, "Bad Guy".

"Kada je neko kriminalac u 2077. godini? Onda kada ga uhvate, Night City vam dozvoljava da postanete bilo ko, ili bilo šta, ako vaše telo može da plati cenu", rekao je Rivs u spotu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: