Apple napravio zaštitne maske VIDEO

U trenutku kada je nošenje zaštitnih maski manje-više obvezno širom sveta, Apple se odlučio na pomalo neobičan potez.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.09.2020.

18:15

Apple napravio zaštitne maske VIDEO
Foto: depositphotos/Vividrange

Dizajneri iz kompanije Apple su odlučili da osmisle zaštitnu masku u stilu giganta iz Kupertina. Kako možemo da vidimo na YouTube kanalu Unboxing Therapy, Apple je za svoje zaposlene osmislio posebnu zaštitnu masku koju je istovremeno moguće prati i nositi nekoliko puta.

Vidimo da je maske "Dizajnirao Apple, a napravljene su u Kini" i svaka kutija sadrži pet maski koje mogu da se nose osam sati pre nego što je potrebno da se operu. Inače, preporučeno je da se svaka maska opere do pet puta, pre nego što se zameni novom, prenosi Zimo.

U paketu se nalaze i uputstva za korišćenje i održavanje maske, a dodatne informacije zaposleni mogu da pronađu na posebnoj internet-stanici namenjenoj upravo njima.

Zanimljivo, na spoljnoj strani kutije nalazi se i inventarski broj, pa će verovatno tako zaposleni moći da vode evidenciju o tome koliko je maski izdato, kome, i kada se sprema nova pošiljka.

Nije još planirano prodavanje ovih maski (bar za sad).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: