Razočarala: Nekoliko meseci nakon izlaska, video-igra ostaje bez podrške

Naslov prvenac studija V1 Interactive, naučno-fantastična pucačina Disintegration, nije uopšte dobro prošao kod igrača iako je Halo formulu ponudio na nešto drugačiji način koji bi trebao privući fanove.

Izvor: B92

Subota, 19.09.2020.

15:25

Default images

To se nije desilo, pošto je interesovanje za igru bilo izuzetno slabo, gde je na Steamu zabeleženo samo 600 konkurentnih igrača nakon izlaska 15. juna.To slabo interesovanje je već donelo odluku developera da polaku dižu ruke od Disintegration.

U objavi za javnost, otkriveno je da će Disintegration ostati bez servera za multiplejer, pošto se oni gase. Samim tim, multiplejer više nema svrhu postojanja u igri, tako da će i on biti uklonjen. Prodavnica unutar igre je već “zatvorena”, dok će serveri i multiplejer mod biti uklonjeni 17. novembra.

Sama igra, sa singlplejer kampanjom i modovima, ostaće i dalje dostupna za kupovinu, prenosi play.co.rs.

Studio ovako smanjuje troškove održavanja, a nažalost igra je retko kada imala dovoljan broj igrača za neko solidno multiplejer iskustvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: