Studio Remedy proslavlja 25 godina postojanja: Dele besplatnu kopiju igre

Studio Remedy Entertainment proslavlja čitavih 25 godina prisustva na sceni razvoja video igara i to poklonom za fanove. Ovaj renomirani developer je rešio da svima omogući preuzimanje prvog naslova koji su kreirali – trkačinu Death Rally iz 1996. godine.

Izvor: play.co.rs

Ponedeljak, 14.09.2020.

14:58

Studio Remedy proslavlja 25 godina postojanja: Dele besplatnu kopiju igre
Foto: depositphotos/ Gorodenkoff

Death Rally Classic je postao besplatan za preuzimanje na Steam platformi zauvek, tako da nema vremenskog ograničenja za zainteresovane. U pitanju je igra koja kombinuje trkanje i borbu vozila, sa ciljem razaranja neprijatelja. Kroz igranje i što bolji plasman zarađuje se novac, koji služi za nadogranje vozila, piše play.co.rs.

Lepo je što Remedy želi da priseti fanove na svoje skromne početke, a sada je developer otišao u skroz drugačijem svetu, pošto ga primarno pamtimo po Max Payne naslovima, Quantim Break i nedavno Control. Remedy ove godine donosi još sadržaja za spomenuti Control, privodi kraju kampanju za CrossfireX i započinje rad na dva nova projekta.

Death Rally možete preuzeti besplatno putem ovog linka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: