Popularni brend automobila napravio telefon: Da li biste ga kupili?

Land Rover jedan je od najpoznatijih brendova automobila na svetu. Sada su odlučili da puste u prodaju i svoj mobilni telefon... Zašto? Ko zna.

Izvor: B92

Utorak, 01.09.2020.

15:42

Default images

Kompanija je nedavno najavila Land Rover Explore R, telefon koji je u najmanju ruku upitnih karakteristika. Zapravo ovo je drugi mobilni telefon koji se prodaje pod brendom Land Rover. Prvi Land Rover Explore ugledao je svetlost dana još 2018. godine.

Da krenemo od dizajna. Na Land Rover Explore R je navodno uticao novi Defender automobil. Što je zanimljivo, jer izgleda da novo vozilo Land Rovera, zapravo liči na iPhone 4. Evo sada i specifikacija. Prvo dobre stvari.

* Vodootpornost (IP68 sertifikat, što znači da može da izdrži do 1,5 m pod vodom 35 minuta)

* Otporan je na prašinu i pesak

* Preživeo je (na testu) pad na čelik sa visine od 1,8 m

* Gorilla Glass 6 Sada malo manje dobre stvari.

* 4 GB RAM-a, 64GB ROM

* Mediatek Helio P35 MT 6765 čipset sa osmojezgarnim procesorom od 2,3 GHz

* Sony dual pixel zadnja kamera od 12MP, prednja od 8MP

* Ekran dijagonale 7 inča

Svima je jasno za koje namene je ovaj uređaj napravljen - to je za one kojima je potreban izdržljiv mobilni telefon jer su često ili u prirodi, ili na drugim mestima gde telefon može lako da se ošteti. Međutim, postoji mnogo uređaja koji za manje para isto to rade.

A cena? Pa, Land Rover Explore R telefon košta 449 evra. Sami procenite kako vam "leži" ova informacija, i da li je opravdana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: