Prvi snimci FIFA 21 gejmpleja: Evo kako izgleda najnoviji nastavak VIDEO

FIFA je jedan od najpopularnijih serijala kada su sportske video-igre u pitanju, ponajviše zbog toga što ima licence i za najprestižnija takmičenja, ali i za timove. U iščekivanju novog nastavka, izgleda da je na Tviteru procureo gameplay za FIFA 21.

Izvor: B92, Game Rant

Ponedeljak, 27.07.2020.

16:53

Default images

Nakon objavljivanja prvog trejlera, mnogi fanovi ovog serijala jedva čekaju da vide kako će izgledati igranje na konzolama nove generacije. U procurelim detaljima, sada možemo da vidimo kako izgleda meni i neke funkcije, ali i sam gameplay. Za ovo je zaslužan Tviter korisnik @FIFA21Betaa. Izgleda da je jedna od izmena to što sada igrači sada da odluče da li će nastaviti sa igrom ili izvesti prekid posle prekršaja. Video snimci sadrže vodeni žig "FIFA EA Play", tako da je ovo verovatno preuzeto iz nedavnog otkrivanja za EA insajdere. Međutim, i dalje je nejasno koja konzola je u pitanju, a ne znamo ni da li će biti nekih većih razlika u video-igri za PlayStation 5 i Xbox Series X konzole.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: