Problemi sa Viberom: Pogođeni i korisnici u Srbiji

Viber aplikacija ne radi trenutno za mnoge iPhone korisnike.

Izvor: B92

Petak, 10.07.2020.

14:00

Problemi sa Viberom: Pogođeni i korisnici u Srbiji
Foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky

Popularna aplikacija za dopisivanje, Viber, sada ima problema sa radom za mnoge iPhone korisnike u Srbiji.

Nije moguće ući u aplikaciju, već se korisnici stalno vraćaju na početni ekran.

Čak i neki sajtovi koji se bave time da li pojedine aplikacije rade, kao što je Down Detector, prikazuju da u poslednjih dva sata ova aplikacija ima dosta problema. Osim Vibera, korisnici se žale i na Tinder, Pinterest, TikTok i i još neke aplikacije.

Kontaktirali smo predstavništvo Vibera u Srbiji kako bismo videli u čemu je problem.

Za sada smo saznali da je u pitanju problem koji ne važi samo za Srbiju, ali je ograničen samo na iOS operativni sistem, dok na Androidu sve radi kako treba.

U zvaničnom saopštenju Vibera piše da tehnički tim radi na otklanjanju problema, i da je pogođeno nekoliko hiljada aplikacije među kojima je i Viber.

Pojedini portali (kao što su Independent i BGR) pišu kako bi problem mogao da bude u Facebook iOS SDK, odnosno Facebook serverima (mada ovo nigde nije zvanično potvrđeno).


Da li i vi spadate u grupu korisnika kojima Viber ne radi?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: