ANKETA Koja aplikacija za mape je najbolja?

Kada krenete na put, najvažnije je da imate pouzdanu navigaciju.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.05.2020.

19:25

ANKETA Koja aplikacija za mape je najbolja?
Foto: Depositphotos, Wavebreakmedia

Bilo da se radi o preglednosti, funkcijama ili redovnim ažuriranjima novih lokacija, razlozi za to da neku aplikaciju više volite od drugih su razni.

Na našem jučerašnjem tekstu o savetima za jednu od navigacionih aplikacija, tako, u komentarima se povela rasprava oko prednosti i mana, na osnovu iskustva čitalaca. Odlučili smo da proverimo mišljenje.

Zbog toga vas pitamo: Koja aplikacija za mape je najbolja? U anketi možete da glasate, a u komentarima nam obavezno obrazložite zašto ste baš tako glasali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: