Google Maps stavlja akcenat na restorane koji isporučuju hranu

Google je Maps aplikaciju usmerio ka tome da u prvi plan stavlja restorane koji isporučuju hranu, budući da je to poželjna opcija u vreme pandemije i samoizolacije.

Izvor: B92

Utorak, 07.04.2020.

10:38

Google Maps stavlja akcenat na restorane koji isporučuju hranu
Foto: depositphoto/guynamedjames

Tako oni koji otvore Maps sada prvo vide prečice koje mogu da im pomognu da što brže pronađu restorane koji se nalaze u blizini, te isporučuju svoje specijalitete. U nekim slučajevima moguće je da se hrana naruči direktno iz aplikacije, ali samo ako su u pitanju oni restorani koji su implementirali ovu funkciju, piše The Verge.

Ovo je još jedna u nizu promena koje su na Maps stigle tokom pandemije, budući da su nove funkcije počele da stižu još u martu.

Korisnici su prvo mogli da vide upozorenje koje se pojavljivalo prilikom pretraživanja medicinskih ustanova, i koje je podsećalo da bi ustanovu prvo trebalo pozvati telefonom ako se sumnja na zaraženost koronavirusom, prenosi PC Press.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: