Uskoro bismo mogli da imamo jedan WhatsApp nalog na više uređaja

Čini se da WhatsApp razvija novu funkciju, koja bi omogućila korišćenje istog naloga na više uređaja.

Izvor: B92

Sreda, 01.04.2020.

15:50

Uskoro bismo mogli da imamo jedan WhatsApp nalog na više uređaja
Foto: Depositphotos, Mactrunk

WABeta Info portal primetio je novu opciju u Android beta verziji WhatsApp aplikacije, koja ukazuje na to da bismo uskoro mogli da vidimo i mogućnost korišćenja jednog WhatsApp naloga na više uređaja. Ovo bi se regulisalo posebnim "ključem" koji bi se svaki put generisao prilikom dodavanja ili brisanja uređaja.

Za sada, jedini način da koristimo WhatsApp nalog na viđe uređaja je WhatsApp Web, ali i tada telefon mora da bude povezan sa internetom.

Ovaj portal nagovestio nam je novu funkciju time što su postavili screenshot koji možete da vidite ispod. Međutim, ona još nije vidljiva svima u beta verziji aplikacije.

Pored toga, nemamo još nikakvih naznaka da ova opcija može da se koristi i na iOS uređajima, pa ćemo sasvim sigurno morati da sačekamo bar još malo pre nego što "zaživi" za sve, piše sajt Gizchina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Podeli: