Ne, Netflix ne postavlja bilborde sa spojlerima da zadrži ljude kod kuće

U poslednjih nekoliko dana internetom kruži vest da je Netflix postavio bilborde u kojima se otkriva kako se serije završavaju kako bi ljudi ostali kod kuće.

Izvor: B92

Utorak, 31.03.2020.

13:50

Ne, Netflix ne postavlja bilborde sa spojlerima da zadrži ljude kod kuće
Foto: Depositphotos, kamachi

Ako ste videli fotografije bilborda na kojima su "razrešeni" zapleti poslednje sezone serija Stranger Things ili Love Is Blind, znajte da se ne radi o pravoj kampanji.

Čitavu kampanju smislilo je dvoje studenata iz Hamburga. Smatrali su da je najbolji način da se zaustavi koronavirus ostati kod kuće, a hteli su da ljude nateraju na to tako što bi im kvarili omiljenu Netflix seriju.

Otkako je video snimak sa "spojlerima" postavljen na internet, mnogi mediji širom sveta, a pa i u Srbiji, pretpostavili su da bilbordi zaista postoje. Ipak, sve je urađeno samo digitalno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: