Najčudnija dosad: Da li ste i vi dobili poruku o "papi koji pleše"?

Najnovija u nizu zabrinjavajućih poruka na aplikaciji WhatsApp, koje kruže ovom društvenom mrežom, ima možda i najčudniji sadržaj do sada.

Izvor: B92

Utorak, 24.03.2020.

11:00

Najčudnija dosad: Da li ste i vi dobili poruku o
Foto: GettyImages, Carl Court

Ova poruka upozorava korisnike na video-snimak pod nazivom "Papa koji pleše" (Dancing Pope video).

U poruci, ljudi su upozoreni na mogućnost virusa i savetuju se da je proslede dalje. Evo kako ona glasi:

"Molimo vas da obavestite sve svoje kontakte da ne otvaraju video-snimak pod nazivom 'Papa koji pleše'. To je virus koji resetuje vaš telefon. Pazite se, veoma je opasan. Danas su ovo objavili na radiju BBC. Prosledite ovu poruku svima kojima možete!"

Na svu sreću, poruka je potpuno bezopasna za vaš telefon. Sadrži samo tekst, tako da ne predstavlja nikakvu stvarnu opasnost za ljude koji je pročitaju, piše Independent.

Međutim, u jeku neproverenih informacija, svakako da nam nije potrebna još jedna stvar koja bi bespotrebno unosila paniku među ljude.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: