ANKETA B92: Koji mobilni telefon je najbolji?

U utorak je predstavljen Samsung Galaxy S20. Ko mu je konkurencija?

Izvor: B92

Sreda, 12.02.2020.

09:54

ANKETA B92: Koji mobilni telefon je najbolji?
Foto: Depositphotos, sdecoret

Samsungov flegšip je ujedno i najnoviji koji je svet imao prilike da upozna. Šta ga to izdvaja od ostalih?

Za početak, Galaxy S20 dolazi u tri verzije. Ovde ćemo da razmotrimo najbolju: Samsung Galaxy S20 Ultra.

Izgleda da su se u Samsungu posebno potrudili oko toga da priču o kamerama pomere na viši nivo. S20 Ultra ima ekran od 6.9 inča, glavnu kameru od 108 MP i snimanje video-zapisa u 8K rezoluciji.

Baterija od 5.000 mAh je takođe nešto što nećemo često videti na Android telefonima, ali s obzirom na to za šta je sve S20 Ultra predviđen, i baterija je morala sve to da isprati.

Cena je još jedna stvar kojom su pokušali da konkurišu Apple kompaniji, koju očigledno smatraju glavnim favoritom nakon "razvoda" Gugla i Huaveja.

Pripremili smo listu trenutnih konkurenata Samsungovom novom modelu, i uporedili osnovne odlike.
Zanima nas i šta Vi mislite, pa Vas pozivamo da glasate u anketi za svog favorita, a u komentarima možete i da napišete zašto ste baš tako glasali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

118 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: