Sećanje na stare dane: Igrajte GTA 5 u virtuelnoj stvarnosti VIDEO

Poznato je već dobro svima da nezavisni programeri imaju ogromnog uticaja na sudbinu video-igara nakon izlaska i prestanka zvanične podrške. Nema igre koja to bolje pokazuje od Grand Theft Auto 5.

Izvor: B92

Utorak, 04.02.2020.

09:00

Default images

Pored modova koji menjaju gejmplej i vizuelni prikaz igre, neumorni "moderi" kreirali i novi sadržaj u vidu odlaska u svemir, remaster GTA: Vice City, i brojnih drugih kreacija.

Sada je ovaj naslov, koji i 6 godina nakon izlaska beleži fantastičnu prodaju, dobio odličan novi mod koji omogućava potpuno prelaženje GTA 5 kao VR naslova.

Sličnih pokušaja je bilo do sada, ali je ovo najpotpunija i najbolja verzija za igranje u virtuelnoj realnosti.

Mod ne predstavlja samo izmeštenu poziciju kamere, već je u potpunosti kompatibilan sa kontrolama i pokretima koje zadajete headsetom i kontrolerima, čak su i međuscene u prvom licu.

Mod funkcioniše dosta kompleksno, ali to vas ne treba da zabrinjava jer je instalacija dosta prosta, a ono što ga čini još boljim je da je kompatibilan sa brojnim drugim modovima. Tako GTA 5 postaje još primamljiviji.

Ako imate neki od uređaja za virtuelnu realnost kompatibilan sa računarima, onda vam preporučujemo da isprobate ovaj besplatni mod igranja, nećete se pokajati.

GTA 5 za igranje u virtuelnoj realnosti možete da preuzmete ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: