Otvara se druga po redu "Inovation talk" konferencija o inovacijama

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije Nenad Popović i ambasadorka Izraela u Srbiji, Njena ekselencija Alona Fišer-Kam svečano će otvoriti drugu po redu konferenciju o inovacijama "Innovation Talk 2020". Otvaranje će biti u ponedeljak 3. februara 2020. godine u 10.30 časova u hotelu Hilton u Beogradu (ul. Kralja Milana 35).

Izvor: B92

Subota, 01.02.2020.

16:03

Otvara se druga po redu
Foto: Depositphotos/Wavebreakmedia

Tema druge konferencije "Innovation Talk" biće investicije u startap kompanije i saradnja korporacija i startapova.

Događaj će okupiti relevantne aktere inovacionog ekosistema koji će razgovarati o potencijalima investicija u startapove, uspešnim primerima saradnje između korporacija i startap kompanija, kao i o unapređenju poslovnog ambijenta za fondove venčurnog kapitala, piše u saopštenju.

Među najistaknutijim govornicima biće Čemi Peres i Rami Kališ, osnivači najvećeg izraelskog venčurnog fonda "Pitango", koji upravlja kapitalom od više od 2 milijarde dolara, kao i Žan-Fransoa Gotje, osnivač i direktor "Startup Genome" kompanije.

Učesnici panela "Uticaj inovacija i ekonomije na mir i društveno blagostanje" baviće se širim društvenim uticajem inovacija i ekonomije.

Prva "Innovation Talk" konferencija okupila je više od 1000 učesnika i veliki broj govornika iz cele Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: