Tvorci novog nastavka Half-Life se oglasili: Da li će biti odlaganja?

Kod fanova je očekivano porasla zabrinutost da će još neka video-igra biti odložena, s obzirom da se to desilo već nekoliko puta od početka godine. Ta zabrinutost zahvatila je i one koji iščekuju Half-Life: Alyx.

Izvor: B92

Petak, 24.01.2020.

16:02

Default images

Međutim, kada je Half-Life: Alyx u pitanju, nema potrebe za brigom. Studio Valve je nedavno rekao da su šanse da za pomeranje datuma izlaska gotovo nepostojeće, pošto je rad na igri završen.

Jedino na čemu se trenutno radi jeste ispravljanje bagova, što je i planirana faza za ovaj period razvoja, a dodatna potvrda o funkcionalnosti igre je došla sa izjavom da su developeri i testeri Alyx prešli u potpunosti i to nekoliko puta.

Otkriveni su na Reddit društvenoj mreži još neki zanimljivi detalji vezani za samu igru i njen razvoj koje vredi pročitati, a jedan od najzanimljivijih je taj da na Half-Life: Alyx radi preko 80 ljudi, što je najveći tim u istoriji kompanije Valve koji je bio posvećen jednom naslovu.

Planirani datum izlaska za Alyx je mart ove godine, a kao deo promocije čitava Half-Life kolekcija je potpuno besplatna za igranje na platformi Steam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: