Crvena zvezda esports ušla u PES svet

Crvena zvezda esports formirala je svoju Pro Evolution Soccer sekciju.

Izvor: B92

Subota, 18.01.2020.

10:07

Crvena zvezda esports ušla u PES svet
Foto: Promo

Nakon popularnih igara poput League of Legends, FIFA, Heartstone, na red je došla još jedna fudbalska simulacija, naročito omiljena među igračima u Srbiji, a to je PES.

Posle osvajanja najvećeg balkanskog League of Legends takmičenja, EBL-a, učestvovanja na prestižnom EU Mastersu, velikih uspeha igrača na online i LAN Heartstone i FIFA turnirima, Crvena zvezda se odlučila na novi korak i ulazak u svet PES-a.

Prema rečima sekretara kluba Miloša Krivokapića, Crvena zvezda esports je angažovala Stefana Tanaskovića, jednog od najboljih PES igrača u Srbiji, a u planu su još neka dobro poznata imena kao što je Đorđe Milićević.

Obojica imaju veliko iskustvo igranja LAN i Onlajn formata turnira, a iza njih su brojni uspesi na domaćoj i inostranoj sceni, pa nema sumnje da će predstavljati pravo pojačanje za buduća učešća na brojnim turnirima.

Cilj kluba je učestvovanje u trećoj sezoni prestižne e Fudbal Pro lige, takmičenja u kome se nadmeću najveći sveski klubovi poput Barselone, Mančester Junajteda, Arsenala i Juventusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: