Apple besplatno menja neispravna baterijska kućišta za iPhone

Mnogi iPhone korisnici iskusili su problem sa dodatnim pametnim baterijskim kućištima, pa je Apple odlučio da besplatno izvrši njihovu zamenu.

Izvor: B92, PCPress

Nedelja, 12.01.2020.

13:00

Apple besplatno menja neispravna baterijska kućišta za iPhone
Foto: depositphoto/ifeelstock

Ovaj program zamene odnosi se na baterijska kućišta proizvedena između januara i oktobra 2019. godine i to za modele iPhone XS, iPhone XS Max i iPhone XR.

Pri tome, neće sva kućišta moći da se zamene besplatno. To se odnosi samo na primerke koji neće da se pune kada se priključe na punjač, ili koji neće da dopunjavaju iPhone na koji su priključeni.

S obzirom da ova kućišta sa punjačima koštaju oko 130 dolara, jasno je da su kupci koji su imali probleme bili u najmanju ruku razočarani, ili besni.

Apple naglašava da korisnicima ni na koji način nije ugrožena bezbednost, kao i da će biti pokriveni i budući problemi sa ovim kućištima.

Naime, kompanija je najavila da će program trajati dok god bude trebalo, odnosno korisnici će moći da ih zamene sve dok neispravna kućišta imaju manje od dve godine od trenutka kupovine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: