Kako će da izgleda novi LG G9: Četiri kamere i "oprez" u dizajnu

LG će izgleda imati jednostavan pristup u "borbi" protiv sledećeg Galaxy S modela.

Izvor: B92

Nedelja, 05.01.2020.

15:44

Kako će da izgleda novi LG G9: Četiri kamere i
Foto: gettyimages, david ramos, stringer

Ova informacija potiče na osnovu objave sa tviter naloga OnLeaks, koji je prošle godine često davao tačne informacije pre nego što bi one i zvanično bile objavljene.

Ako mu je verovati i ovog puta, novi LG G9 imaće ima četiri zadnje kamere umesto dve, a čitač otiska prsta nalaziće se na displeju. Sama veličina ekrana biće između 6.7 i 6.9 inča.

Dizajn kojim se "igra na sigurno" će uključivati nešto manju prednju kameru nego prethodni modeli. Što je najvažnije, izgleda da će imati 3,5mm port za slušalice.

Samsungov sledeći Galaxy S model možda neće imati audio ulaz, što bi LG G9 činio boljom opcijom za one koji ne vole Bluetooth slušalice, piše sajt Engadget.

Nije sigurno kada bi G9 mogao da debituje, iako bi mogao da bude predstavljen na Mobile World kongresu krajem februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: