Uskoro "Dark mode" i za Whatsapp?

WhatsApp je pripremio "Dark mode" opciju, ali je pitanje kada će biti puštena u rad, kažu oni koji su je već testirali. Ova funkcija se već mesecima stidljivo spominje, ali još nije objavljen konačan datum izlaska. Čak ne postoji ni zvaničan komentar ove kompanije.

Izvor: B92

Petak, 27.12.2019.

15:31

Uskoro
Foto: EPA-EFE, HAYOUNG JEON

Prema pisanju sajta WaBetaInfo, koji prati kako se beta verzija aplikacije razvija, "Dark mode" spreman je za Android verziju.

Korisnici iOS-a će morati još malo da sačekaju, kako se piše, jer je potrebno odratiti nekoliko manjih promena pre nego što ova funkcija bude spremna za iPhone i iPad.

"To je nešto što WhatsApp može da uradi za 15 minuta. Pravi problem je što ne znamo kada će se to dogoditi", piše ovaj sajt.

"Dark mode" je, navodno, dizajniran tako da umanji odsjaj ekrana. Zato će svetla pozadina da dobije tamniju nijansu zelene boje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: