Procurile fotografije: Evo kako izgleda omot za Resident Evil 3 rimejk

Nakon dolaska odličnog Resident Evil 2 rimejka, mnogi fanovi su se zapitali kada mogu očekivati dolazak trećeg dela u serijalu. Glasine koje su se prethodno pojavile su otkrile da će se to odigrati već naredne godine.

Izvor: play.co.rs

Sreda, 04.12.2019.

11:19

Default images

Sada nam je postojanje Resident Evil 3 rimejka praktično potvrđeno, piše play.co.rs, pošto je procurilo kako će izgledati omot kutije sa kojom će dolaziti igra. Naglašavaju da slika nije sumnjivog porekla, već dolazi putem sajta Gamstat, zaduženog za praćenje svih noviteta na Playstation Network servisu, gde je omot i otkriven.

Postoje dve verzije omota, jedna za internacionalnu verziju, i jedna za tržište Japana, gde je ovaj serijal poznat kao Biohazard.

Sada se, navodi portal Play, samo čeka da Capcom napravi zvaničnu objavu i prikaže kako će izgledati gejmplej.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: