Pogledajte kompletan program Games.CON za ovu godinu!

Games.Con je najveći festival gejminga i pop kulture u regionu i ove godine ulazi u svoju četvrtu sezonu. Od 6. do 8. decembra kroz hale 1, 1a i 2 Beogradskog sajma, prodefilovaće najbolji gejmeri iz regiona a u planu su i nastupi najpoznatijih game-play Youtubera, kao i drugih zvezda pop kulture.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.12.2019.

08:00

Pogledajte kompletan program Games.CON za ovu godinu!
Foto: Promo

Nedelju dana pred početak, prolazimo program i preporučujemo vam šta ne smete propustiti.

Iako je zvanično otvaranje turnira u petak u 18h, slobodno svratite ranije i oprobajte se u Pab kvizu na temu pop kulture.

U subotu, Games.CON će posetiti ekipa filma "Star Wars: Breaking Point". Reditelj Stevan Filipović i glumci, popričaće sa posetiocima festivala o premijeri Star Wars fan filma. Ekskluzivno, očekuje nas i poneki kadar iz filma.

Momci i devojke iz Valinor udruženja spremili su Cosplay takmičenja na temu gejminga i pop kulture a najbolji će prodefilovati glavnom binom. Tu su i K-POP plesne trupe da zagreju atmosferu do maksimuma.

Nedelja je rezervisana za Cosplay revije i panel šou na kome će učestvovati poznati Cosplayer-i Tom Badgerlock, ZIN Inc i još mnogi drugi.

Kao i prethodnih, i ove godine će tokom Games.CON festivala brojne zanatlije imati priliku da svoje jedinstvene proizvode predstave desetinama hiljada posetilaca u okviru Market Square-a u Hali 1a.

Takođe, indie ekipa je tu i ove godine a brojni nezavisni developeri igara će predstaviti svoje kreacije svim zainteresovanima.

Pogledajte kompletan program Games.CON i pravac Beogradski sajam!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: