Najveći Games.CON do sada stiže na Sajam

Games.Con je najveći festival gejminga i pop kulture u regionu i ove godine ulazi u svoju četvrtu sezonu. Od 6. do 8. decembra kroz hale 1, 1a i 2 Beogradskog sajma, prodefilovaće najbolji gejmeri iz regiona a u planu su i nastupi najpoznatijih game-play Youtubera, kao i drugih zvezda pop kulture.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.12.2019.

11:43

Najveći Games.CON do sada stiže na Sajam
Foto: Promo

GAMES.CON na jednom mestu okuplja ljubitelje svih vrsta igara – od virtuelne realnosti, preko PC gejminga i konzola, sve do tradicionalnih društvenih igara, kao i fanove stripa i fantasy franšiza. Sa preko 40.000 ljudi u proseku tokom 3 dana festivala prethodnih godina, Games.CON je poneo epitet „Najvećeg regionalnog festivala igara“.

Pod sloganom #LevelovatiSeMora, Games.con predstavlja najnovije svetske gaming hitove, tehnološke inovacije i turnire sa brojnim vrednim nagradama.

Ljubitelji PC igara i konzola će moći da se oprobaju u turnirima u najpopularnijim igrama kao što su LoL, DOTA, Warhammer, Fortnite, Mortal Kombat, FIFA, PES, NBA…
Foto: Promo
Za one koji nisu baš nisu dobacili do turnirskog nivoa, eto prilike da pogledaju najbolje igrače iz regiona i možda pokupe nove taktike i podignu svoju igru na viši level. Sve informacije o turnirima i programu možete pronaći na Gamescon.rs kao i na zvaničnoj Facebook i Instagram stranici festivala.

Svoje mesto pod Games.CON suncem tradicionalno nalaze i kosplejeri, zatim zaljubljenici u istorijsko mačevanje, paintball entuzijasti kao i brojni board gejmeri čija zajednica iz godine u godinu sve više raste.

Prodaja ulaznica za Games.CON startuje od 4. novembra na prodajnim mestima Gigs Tix-a. Cena jednodnevne karte je 500 dinara u pretprodaji (600 na dan festivala), a trodnevni komplet će se prodavati po ceni od 900 dinara.

Gde su igre tu je zabava - što znači da nas očekuje zabave na pretek od 6. do 8. decembra u halama 1, 1a i 2 Beogradskog sajma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: