Kijanu hoće još: Slavni glumac, fasciniran igrom Cyberpunk 2077, tražio da ga u njoj bude više

Kao što smo mi oduševljeni činjenicom da ćemo se družiti sa Kijanu Rivsom u igri Cyberpunk 2077, on je izgleda još više fasciniran time što je deo tako ambicioznog projekta.

Izvor: B92

Utorak, 05.11.2019.

11:00

Kijanu hoće još: Slavni glumac, fasciniran igrom Cyberpunk 2077, tražio da ga u njoj bude više
Foto: Printscreen YouTube/GameSpot

Već je poznato da će ga igrači viđati dobar deo igre, pošto je on karakter sa najvećom količinom dijaloga u igri, i to je zahvaljujući njegovom oduševljenju, zbog kojeg je vreme tokom kojeg će se on pojavljivati u igri duplirano.

Informacija dolazi od osobe koja će pozajmljivati glas Džoniju Silverhendu u sinhronizovanoj verziji igre za tržište Italije.

Glumac je otkrio kako mu je duplirano vreme potrebno za kompletiranje snimanja glasa, i da je za to upravo razlog napor Kijanu Rivsa da bude što prisutniji u igri, prenosi Play.

To što se ovom poznatom glumcu dopala igra, znači da je dao sve od sebe tokom rada na igri i možemo da očekujemo dobre rezultate kada se Cyberpunk 2077 pojavi 16. aprila naredne godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: