"Brutalnim" trejlerom Blizzard najavio Diablo 4 VIDEO

BlizzCon 2019 je počeo, na radost brojnih fanova ovog legendarnog studija i njihovih video igara.

Izvor: play.co.rs

Nedelja, 03.11.2019.

12:36

Foto: Printscreen YouTube/Diablo

I na samom početku smo odmah dobili ono što smo i želeli da vidimo - najavu Diabla 4. I to kakvu najavu!

Nakon 30 sekundi odbrojavanja, počeo je sinematik otvaranja (koji možete pogledati ispod) i koji je jednostavno neverovatan.

Počev od izuzetno mračne muzike, do napete atmosfere, krvi na sve strane, pa to jezivog mračnog rituala na kraju! Jedno je sigurno – Diablo se vraća svojim mračnim i brutalnim korenima! Ono što već znamo su prve tri klase – Barbarin, Čarobnica i Druid, a osim sinematk trejlera, dobili smo i gejmplej trejler, piše Play.

Ono što vidimo jeste zaista impresivna grafika, sa odličnim animacijama i mračnom, depresivnom i sumornom atmosferom - baš onakvom kakvu Diablo želimo da vidimo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: