Priznanje za kvalitet: B92.net u izboru za najbolji regionalni news portal

Specijalizovani web portal za medije - Media daily, po drugi put je uvrstio B92.net u svoj izbor za najbolji regionalni online news portal 2019. godine.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.10.2019.

17:35

Priznanje za kvalitet: B92.net u izboru za najbolji regionalni news portal

Portal B92.net se, kao i prošle 2018. godine, našao u najužem krugu od 30 regionalnih portala, sa područja šest zemalja (Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija), čime je našoj redakciji odato priznanje za dugogodišnji rad i kvalitet.

Cilj ovog izbora je podizanje kvaliteta i međusobnog komparativnog vrednovanja online medija na tržištu regiona i Evrope, kao i podizanje profesionalnih standarda. Izborom najboljih među najposećenijim portalima, online mediji, osim priznanja čitalaca, dobijaju i priznanje struke.

Sve kandidate koji su se, osim našeg sajta, ove godine našli među 30 najboljih u regionu možete videti na OVOM LINKU.

Sa pravilima izbora i članovima žirija možete se upoznati OVDE.

Svoje glasove za B92.net verni čitaoci će moći da daju u anketi koja će biti dostupna od 1. do 30. novembra, a čiji link će biti aktivan na dan početka glasanja.

Odluka o pobedniku 2. izbora za najbolji regionalni news portal biće objavljena 10. decembra u 12 sati.

Podsetnik na, prošlogodišnji, prvi izbor i dobitnike priznanja možete naći OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: