Rockstar otkazao novu igru, iako je bila u igrivoj fazi?

Postoji mnogo glasina o tome koji je sledeći projekat koji će Rockstar Games uskoro otkriti, a osim GTA 6, mnogi izvori navode i Bully 2.

Izvor: play.co.rs

Ponedeljak, 07.10.2019.

10:10

Rockstar otkazao novu igru, iako je bila u igrivoj fazi?
Ilustracija / Foto: Depositphotos/frenky362

Međutim, prema izveštaju portala VGC, Bully 2 nije mnogo izdržao u razvojnoj fazi. Nakon samo 18 meseci je otkazan, a developeri su stali sa radom.

Izvori bliski kompaniji Rockstar otkrili su za VGC da se sa razvojem nastavka Bully naslova odlično napredovalo i da je za nju postojala razvijena priča, kao i da je rađena u RAGE endžinu, koji pokreće GTA V.

Otkazani Bully 2 je čak bio i u igrivom stanju, zbog čega je još veća šteta što se sa razvojem stalo i što je projekat ugašen, piše Play.
Foto: Rockstar
Rockstar se nije javno izjasnio, dok su anonimni izvori naveli kako su developeri jednostavno izgubili na "momentumu" i bili su raspodeljeni da rade na nekim drugim projektima.

Nada još uvek postoji, pošto izvori navode da je ovaj projekat otkazan još 2013. godine, pa tako mnogi pretpostavljaju da se radi na nekoj novoj verziji Bully 2 koja će, za razliku od ugašenog prethodnika, stići do igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: