Stiže dark mode i na Instagram

Instagram je poslednja u nizu aplikacija, kojoj je aktivirana Dark Mode opcija. Ukoliko koristite BETA verziju Instagram aplikacije, imate na svom uređaju Android 10 i koristite sistemski Dark Mode onda verovatno pred svojim očima vidite Instagram Dark Mode!

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.09.2019.

14:20

Stiže dark mode i na Instagram
Foto: IgorTishenko /Depositphotos

Sve je crno, potpuno suprotno od "šljaštećeg" belog Instagram interfejsa i na prvi pogled deluje istovremeno i čudno i moćno.

Nažalost, opciju Dark Mode ne možete još uvek da aktivirate samu po sebi, jer kvačica nije dostupna u podešavanjima, ali kao što rekosmo, ako aktivirate Dark Mode kroz ceo sistem i ispunili ste i sve druge uslove – Instagram će biti taman. Podesite Dark Mode kroz sistem na ovaj način: Settings > Display > Advanced > Device Theme, prenosi Independent.

S obzirom na to da je u pitanju BETA verzija, ako aktivirate Instagram Dark Mode očekujte moguće greške u interfejsu ili neke druge propuste, koji ne bi trebalo da narušavaju upotrebljivost aplikacije. Ako ih primetite svakako ih prijavite moderatorima aplikacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: