Pokrenut Rockstar Games Launcher, ko ga preuzme dobija GTA: San Andreas besplatno

Nizu novih lansera i platformi za distribuciju i pokretanje video igara sada se pridružio i čuveni kreator GTA igara, Rockstar Games.

Izvor: B92

Petak, 20.09.2019.

18:36

Pokrenut Rockstar Games Launcher, ko ga preuzme dobija GTA: San Andreas besplatno
Foto: Printscreen

Taj developer je u rad pustio Rockstar Games Launcher, što je u suštini unapređena verzija Social Cluba.

Ta platforma okuplja sve Rockstarove igre na jednom mestu, sa mogućnošću njihove kupovine.

Kao dodatna pogodnost igračima je obezbeđeno čuvanje napretka "u oblaku", kao i automatsko ažuriranje igara, prenosi Play.

Uz lansiranje ove platforme, Rockstar Games je pripremio i mali znak pažnje za sve nove korisnike - besplatni Grand Theft Auto: San Andreas. Sve što je potrebno kako biste dobili GTA: SA besplatno, jeste da preuzmete Rockstar Games Launcher sa OVOG SAJTA i da se prijavite.

Rockstar Games Launcher ne donosi ništa novo, ali je besplatan primerak jedne fantastične igre sasvim dovoljan razlog da bacite pogled na to šta nudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: