Stigao prvi tizer za novu Resident Evil igru VIDEO

Kao što je Capcom bio najavio, sada je zvanično predstavljena potpuno nova igra koja će se odvijati u Resident Evil univerzumu, a kada kažemo "nova" mislimo na to da se ne radi o direktnom nastavku ili rimejku.

Izvor: play.co.rs

Utorak, 10.09.2019.

19:00

Stigao prvi tizer za novu Resident Evil igru VIDEO
Foto: Printscreen

Zapravo, reč je o multiplejer naslovu, zvanom Project Resistance, za koji je izdat prvi tizer. Na osnovu videa koji traje oko minut, vidimo da će to biti co-op timska igra za do 4 igrača, koji će birati karaktere na osnovu uloga koje sa sobom nose određena oružja i veštine.

Ono što deluje zaniljivo je da će se igrači boriti protiv pošasti sa kojima su se već susretali u ranijim Resident Evil igrama, kao što je Mr. X i njemu slični. Na raspolaganju su različita vatrena i oružja za blisku borbu, a pri kraju vidimo i da postoje gedžeti kao dodatak arsenalu.

Nije mnogo poznato o igri, ali će Capcom više doneti već 12. septembra, na Tokyo Game Show događaju, tako da nećemo čekati predugo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: