Moderi uveliko rade na Red Dead Redemption 2 remasteru za PC VIDEO

Red Dead Redemption je jedna od igara koju PC igrači nikako ne mogu da prežale što se nikada nije pojavila na računarima.

Izvor: play.co.rs

Utorak, 27.08.2019.

19:16

Moderi uveliko rade na Red Dead Redemption 2 remasteru za PC VIDEO
Foto: Rockstar

Rockstar nikako da najavi Red Dead Redemption 2 za PC, i pored gomile glasina koje upućuju na to, a ujedno nema ni najave rimejka za prvi Red Dead.

PC zajednicu, međutim, to ne zanima, jer je grupa modera uzela stvar u svoje ruke i počela je da kreira sopstvenu verziju Red Dead Redemption remastera za PC.

Remaster je baziran na verziji koju je moguće igrati na PC-u putem RPCS3 emulatora, samo što moderi rade na tome da igra funkcioniše znatno bolje na računarima, ali i da ujedno izgleda bolje, piše Play.

Moderi najavljuju i poboljšane teksture, optimizovaniju navigaciju kroz meni, kao i prilagođeno iskustvo za igranje na PC-u, što znači gomila drugih poboljšanja i podešavanja.

To zvuči izuzetno obećavajuće, pa se nadamo se da Rockstar i 2K neće stati na put moderima, kao što nekada imaju običaj.

Ispod možete pogledati trejler i videti kakva vas poboljšanja očekuju...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: