Povratak legendarne strategije: Šta nas sve očekuje u novom Strongholdu? VIDEO

Na ovogodišnjem E3 sajmu smo imali prilike da vidimo gomilu novih igara, a fanove strategija u realnom vremenu je najviše obradovala najava nove Stronghold igre.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.07.2019.

14:15

Povratak legendarne strategije: Šta nas sve očekuje u novom Strongholdu? VIDEO
Foto: Firefly

Stronghold: Warlords nas vodi na Daleki istok, a razvojni tim iz studija Firefly je otkrio da nas pored novog terena očekuje i gomila novih mehanika i odlična kampanja.

Developeri su sada odlučili da sa fanovima podele još detalja kroz video dnevnike. Otkriveno je kako će svet u igri funkcionisati, koje će sve karakteristike krasiti trupe i vojskovođe, kao i od kakve su važnosti zidine građevina.

Prikazan je i pre-alpha gejmplej u kojem nam se dosta dopao novi sistem borbe, gde će se vojnici boriti udruženim snagama protiv neprijatelja.

Video je jako informativan i predlažemo da ga pogledate, a ujedno bacite pogled i na ostale klipove koji su vezani za Warlords.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: