Ovo je nova SF pucačina od tvoraca Halo serijala VIDEO

Pasionirani fanovi Halo serijala verovatno vrlo dobro znaju ime Markusa Leta, jednog od ključnih ljudi koji je početkom ovog veka učestovao u kreiranju sada čuvene franšize Halo.

Izvor: B92

Nedelja, 14.07.2019.

14:37

Ovo je nova SF pucačina od tvoraca Halo serijala VIDEO
Foto: Printscreen / YouTube/V1 Interactive

Sada nam Leto konačno pokazuje na čemu je radio u studiju V1 Interactive, čiji je osnivač. U pitanju naučno-fantastična pucačina, baš kao što je to i Halo serijal.

Nažalost, iz trejlera koji najavljuje igru, ne možemo da izvučemo mnogo podataka, osim letelice koju vidimo u videu, ali nas "pravo" otkrivanje igre očekuje kasnije u avgustu, na Gamescomu.

Ono što još znamo je da će izdavač biti Private Division, odeljenje Take-Two Interactive, koje je takođe izdavač igre Outer Worlds.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: