Balet-pucačina My Friend Pedro beleži sjajnu prodaju nakon svega nedelju dana

Jedna od najzanimljivijih igara koja se pojavila ovog, inače sušnog, juna je definitivno My Friend Pedro, koju je najlaške opisati kao balet-pucačinu.

Izvor: B92

Petak, 28.06.2019.

13:45

Balet-pucačina My Friend Pedro beleži sjajnu prodaju nakon svega nedelju dana
Foto: Printscreen Youtube

Ova igra je još tokom promocija privukla dosta pažnje igračima zbog lude akcije i dosta zanimljivog humora, ustaljenog za izdavača Devolver Digital, prenosi play.co.rs.

Sve to je dovelo do toga da My Friend Pedro ostvari odličnu prodaju već prve nedelje, gde je prodat u preko 250,000 primeraka.

Ovo je odličan uspeh igre koja se pojavila samo za PC i Switch platforme, a očekujemo da se prodaja poboljša u narednim mesecima.

Ova sjajna vest je objavljena u specijalnom videu koji govori o nastanku My Friend Pedro, tako da ako želite da saznate nešto više o igri i njenom nastanku pogledajte video ispod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: