Nijedno igranje novog Watch Dogs-a neće biti isto VIDEO

Ubisoft je, zvaničnim predstavljanjem na E3 sajmu, potvrdio prethodno procurelu informaciju u vezi sa igrom Watch Dogs Legion, da će igrači moći da igraju kao "bilo koji NPC u igri", prikazavši gejmplej video u trajanju od oko 10 minuta.

Izvor: play.co.rs

Utorak, 25.06.2019.

17:12

Nijedno igranje novog Watch Dogs-a neće biti isto VIDEO
Printscreen / YouTube

Međutim, Watch Dogs Legion je još ambicioznija igra nego što se prvobitno mislilo, jer će se svaki prelazak razlikovati od onog prethodnog.

Kompanija Ubisoft i njen razvojni tim, zadužen za rad na ovoj igri, napravili su čak 20 skripti za prelazak igre koje se dosta razlikuju jedne od druge. Ovo ne znači da će biti promenjena samo imena karaktera, već svaki mogući element.

U svakoj skripti se razlikuje izgled karaktera, njegova narav, glas, vrsta ponašanja, umeće i dosta drugih elemenata zahvaljujući kojima igrače očekuje totalno drugačije iskustvo tokom igranja.

To će biti moguće zahvaljujući posebnoj tehnologiji koja sama generiše nove karaktere u igri na osnovu dostupnih informacija, piše Play.

Jedan od developera je izjavio kako zbog te raznovrsnosti postoji velika šansa da nećemo videti jedan sinematik dva puta, šta znači da ćemo pri svakom prelasku imati veliku slobodu u prelažanju i da će se ona razlikovati od prethodne.

Jedva čekamo da saznamo još više detalja o Watch Dogs Legion, čiji datum izlaska je 6. marta 2020. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: