Vidi šta sam ti uradio od Super Marija, mama! VIDEO

Gejmeri su ranije voleli da se šale kako Battle Royale još samo u Tetris nije stigao, kad ono - zimus nas je to dočekalo.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.06.2019.

16:48

Vidi šta sam ti uradio od Super Marija, mama! VIDEO
Ilustracija / Foto: Depositphotos/maury75

Sada je nekome palo na pamet da osmisli i Battle Royale mod za kultni klasik iz 1985. godine - originalnu igru Super Mario Bros.

Jutjuber InfernoPlus je osmislio veoma zabavnu brauzer igru, koja igrača dovodi u neki od poznatih Super Mario nivoa, zajedno sa još 100 igrača. Oni se bore ko će prvi stići do cilja, odnosno do kraja nivoa.

Igrač nema direktnu interakciju sa drugim igračima, ali može da ih ubija školjkama kornjača ili da im ruši pod ispod nogu.

Sve pečurke i ostali bonusi se dele, tako da - ko prvi pečurci, njemu ide Power Up.

Pogledajte video čoveka koji je napravio Mario Royale, koji i sam kaže da postoji realna opasnost da mu Nintendo ubrzo pošalje pismo zabrane, pa ako želite da probate njegovu kreaciju - bolje da požurite!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: